Helyi közélet

2015.12.02. 08:15

Püspökladányi szálai lehetnek a bécsi bordélyház-ügynek

Püspökladány - Bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette a vád abban az ügyben, melynek tárgyalása kedden kezdődött meg a Püspökladányi Járásbíróságon.

Püspökladány - Bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette a vád abban az ügyben, melynek tárgyalása kedden kezdődött meg a Püspökladányi Járásbíróságon. A Püspökladányi Járási Ügyészség vádirata szerint 2011. novemberétől 2014. áprilisáig a vádlott, N. N. Bécsben főbérlőként egy ingatlant bordélyházként üzemeltetett – az oda bejelentkezett tizenegy fő részére az általuk nyújtott szexuális tevékenység végzésére elszállásolást biztosított. A bejelentkezett személyeknek csak a bordélyház fenntartásával összefüggő közös költségek viselésében kellett részt venniük, egyebekben tevékenységükért nem tartoztak elszámolással a vádlott felé – állítja az ügyészség. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában