Helyi közélet

2015.12.19. 10:27

Nem állt meg időben az autó, ezért a gyalogos "átformálta" a karosszériát

Debrecen - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgattak egy 28 éves férfit, aki belerúgott egy gépkocsiba.

Debrecen - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgattak egy 28 éves férfit, aki belerúgott egy gépkocsiba.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított nyomozást B. Péter debreceni lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 18-án 15 óra körüli időben Debrecen, Kassai út és Benczúr Gyula utca kereszteződésénél található gyalogátkelőhelyen történő átkelés közben egy férfi vitatkozni kezdett egy személygépkocsi sofőrjével. A gyalogos azt sérelmezte, hogy a gépjárművezető későn állt meg és ezért nem kellő időben adta meg neki az elsőbbséget. A 28 éves férfi hangosan szidalmazni kezdte a sofőrt, akinek a gépkocsijába is belerúgott, majd tovább ment. A sértett ekkor kiszállt az autójából és visszatartotta az agresszív férfit, majd az esetről bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A helyszínre érkező rendőrök a 28 éves B. Pétert elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában