Helyi közélet

2015.10.01. 16:04

Vadonatúj csarnokot avatott a 25 éves Trans-Sped

Debrecen - A 25 éve három emberrel indult cégcsoport ma már 718 alkalmazottal működik.

Debrecen - A 25 éve három emberrel indult cégcsoport ma már 718 alkalmazottal működik.

Fülöp Zsolt 25 évvel ezelőtt a Svájcban élő nagybácsikája biztatására, és hathatós közreműködésével alapította meg a Trans-Sped Kft.-t, mely cég mára az ország egyik piacvezető szállítmányozója és logisztikai szolgáltatója lett – hangzott el a cég születésnapi partiján csütörtökön Debrecenben.

Fuvarközvetítéssel indult

A mesébe illő történet annak idején fuvarközvetítő szolgáltatással indult, amiből napjainkra egy, a komplett logisztikai palettát lefedő vállalatcsoport lett. „A 3 éves tervünkben az szerepel, hogy 2017-re szeretnénk elérni a 13 milliárd forintos éves árbevételt, ez azonban már az idén 16 milliárd forint körül lesz. Érdemes tehát újragondolni a terveinket” – fogalmazott Fülöp Zsolt tulajdonos-ügyvezető, hozzátéve, hogy a 718 főt foglalkoztató cégcsoport járművei 25 év alatt 90 millió kilométert tettek meg, 14 millió tonna árut mozgattak meg, és mostanra a saját raktárkapacitásul elérte a 170 ezer négyzetmétert.

Mindig szerényen

Pajna Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke arról beszélt, hogy a Trans-Sped mindig komolyan vette a logisztika „4M” szabályát. Megfelelő időben a megfelelő helyre a megfelelő minőségben eljuttatni a megfelelő mennyiségű árut. Miklóssy Ferenc, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke példaként állította mindenki elé azt a mentalitást, amit Fülöp Zsolt képvisel, Komolay Szabolcs, Debrecen alpolgármestere azt mondta, hogy az ilyen cégek tovább erősítik a város szerepét a régióban.

HBN–PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában