Helyi közélet

2015.10.13. 16:12

Koncertre hívnak a huligánok a Lovardába!

Debrecen - Jövőre jubilálnak, amit egy új lemezzel is ünnepelnek majd.

Debrecen - Jövőre jubilálnak, amit egy új lemezzel is ünnepelnek majd.

Csaknem húsz éve láthatjuk már a színpadon a Hooligans zenekart: november 6-án, pénteken este a Lovardában zúznak Csipáék.

Jövőre jubilál, húsz éves lesz a Hooligans zenekar, amit a tervek szerint egy új albummal is megünnepelnek a srácok. A banda rajongói azonban addig sem maradnak Hooligans nélkül, október 17-én újra megjelenik az első Hooligans-lemez, ezúttal dupla CD formában, vagyis új dalok is helyet kapnak a kiadványban.

Minden belefér

A Kellenek a hősök című legfrissebb Hooligans-dalt már meg is ismerhette a közönség, az elmúlt hétvégén volt a klippremier, így az is várható, hogy a koncerteken már ezt az új számot is élőben hallhatja mindenki a zenekartól. Mivel a Nem hall, nem lát, nem beszél című első nagylemezt adják most ki újra, a koncerteken is több olyan régi dalt játszanak Endiék, amit lehet, hogy évek óta nem is hallott a közönség a huligánoktól, de nem hiányozhatnak az első nagy slágerek sem, mint az Aladdin, vagy a sokszor csak paradicsomként emlegetett, Az én paradicsom című dal. Az biztos, hogy a debreceni kétórás koncertbe a legismertebb szerzemények és a ritkán játszott, különleges koncertélményt ígérő darabok egyaránt beleférnek majd.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában