Helyi közélet

2015.10.10. 11:04

Ki akart sétálni a lopott szalámival

Debrecen - Nem jutott ki a Kishegyesi úti áruházból az a 65 éves budapesti asszony, aki hat rúd szalámit és üdítőitalt akart ellopni péntek este.

Debrecen - Nem jutott ki a Kishegyesi úti áruházból az a 65 éves budapesti asszony, aki hat rúd szalámit és üdítőitalt akart ellopni péntek este. A nő pedig majdnem sikerrel járt. A termékekről ugyanis eltávolította az áruvédelmi eszközöket, a szalámit és az üdítőt pedig a táskájába rejtette, a pénztártól pedig fizetés nélkül távozott. A viselkedése azonban gyanús lett a biztonsági őrök számára. A helyszínen visszatartották, és értesítették a rendőröket. A 65 éves budapesti asszony, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra állították elő, bűnügyi őrizetbe került; beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

HBN


Három balesetnél intézkedtek

A rendőrség szombat reggel azt közölte: Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, azok mindegyike könnyű sérüléssel végződött. Összesen öt személyt fogtak el, akik közül két embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg három főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 24 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 11 esetben volt szükség – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese, dr. Dobó Dénes főhadnagy.

HBN


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában