Helyi közélet

2015.10.13. 08:49

Addig üvöltözött az utcán, míg elvitték a rendőrök

Újléta - A vámospércsi rendőrök garázdaság miatt vették őrizetbe az 50 éves férfit.

Újléta - A vámospércsi rendőrök garázdaság miatt vették őrizetbe az 50 éves férfit.

A helyi polgárőrök 2015. október 12-én 13 óra 20 perckor bejelentést tettek a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy férfi Újlétán, az utcán kiabál és szidalmazza az ott tartózkodókat. A helyszínre érkező járőrök előtt is folytatta a helyi lakos a garázda magatartást, amit a többszöri felszólítás ellenére sem hagyott abba. A rendőrök az 50 éves férfit elfogták és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt előállítottak a Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

- police.hu -


Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset súlyos, 2 pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 6 esetben foganatosítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában