Helyi közélet

2015.10.17. 11:42

A világ, és ami mögötte van - Frei Tamás a Lovardában

Debrecen - Frei Tamás, a híres riporter bejárja regényei helyszínét a hitelesebb leírás érdekében.

Debrecen - Frei Tamás, a híres riporter bejárja regényei helyszínét a hitelesebb leírás érdekében.

Az a fontos, hogy érdekes legyen az életem címmel tart november 3-án 19 órától előadást Frei Tamás a Lovardában, amelyen legújabb könyvének kulisszatitkaiba is beavatja a közönséget.

Bizonyára sokan emlékeznek még a nézettségi rekordokat döntögető, Magyarország egyik legsikeresebb riportfilm sorozatára, a Frei Dossziéra, amelynek adásaiban Frei Tamás egzotikus, izgalmas és veszélyes helyekre kalauzolta el a nézőket. Bár riportműsort már nem készít, mégis sokat utazik az egykori riporter, aki regényeinek helyszíneit járja be, hogy pontos képet tudjon festeni olvasóinak akár Amerikáról, akár a Közel-Keletről.

A szerzőnek hamarosan negyedik akcióregénye jelenik, melyek főszereplője egy magyar származású francia titkos ügynök, André Calvi, aki ezúttal orosz és kelet-európai veszélynek kitéve próbálja menteni magát, kislányát és talán országát is. Frei Tamás regényei ugyanis hiába rengeteg külföldi akciót és történeti szálat vonultatnak fel, hiába zajlik a cselekmény idegen országokban, akár globális összeesküvéseket is sejtetve, mégis a magyar viszonyokra, politikai közéletre és közhangulatra reflektálnak.

HBN


A november 3-i előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában