Helyi közélet

2015.10.15. 09:21

A világ első számú musicalje Debrecenben

Budapest, Debrecen – A cívisvárosban is bemutatják a Grease nagyszabású új előadását.

Budapest, Debrecen – A cívisvárosban is bemutatják a Grease nagyszabású új előadását.

Október 16-án, a budapesti Syma Csarnok közönsége láthatja először a Grease című musical új magyarországi bemutatóját.

Húsz évvel a legutóbbi Grease-előadás után ismét Szurdi Miklós rendezésében elevenedik meg a felejthetetlen zenékkel átszőtt szerelmi történet.

Az ’50-es évek amerikai mindennapjait az akkori középiskolások szemével bemutató, a rock and roll slágerek miatt magával ragadó, sodró erejű darab és a belőle készült film a mai napig az egyik legnépszerűbb musical a világon. Dalai önállóan is slágerek, együtt pedig a látványos koreográfiákkal magával ragadó produkciót ígérnek. A stáb hónapok óta készül az előadásra, a színészek nem is nyaraltak, csak hogy minél több időt tölthessenek a próbákkal és a lehető legtökéletesebb előadással kápráztathassák el a magyar közönséget.

A zenés darab főszereplője, Danny Zuko szerepében az X-Faktor győztesét, Vastag Csabát láthatjuk. A Grease női főszereplőjét, Sandy Dumbrowskit Görgényi Fruzsina alakítja. A csinos szőke színésznő az előadáson is szőke fürtökkel jelenik meg, nem úgy, mint a darab másik női főszereplője, Kiss Ramóna. A Barátok közt sztárja ezúttal rövid fekete hajjal, igazán dögös ruhákban áll majd színpadra. Ramóna már szerepelt színházi előadásban, de igazán csak most mutatja meg magát zenés színpadon.

A produkció a budapesti premier után Pécs, Szombathely, Győr, Veszprém, Miskolc, Debrecen és Szeged sportcsarnokaiba viszi el a sikerdarabot.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában