Helyi közélet
2015.10.29. 14:53
A nap receptje: Rózsafánk
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A sütőpor miatt ez egy gyors fánk, nem kell keleszteni, azonnal süthető.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A sütőpor miatt ez egy gyors fánk, nem kell keleszteni, azonnal süthető.
Recept: Rózsafánk
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk, majd fánkszaggatóval kiszaggatjuk. 5 darabot egymásra rakunk, széleit bevagdossuk, és ujjunkkal benyomjuk a közepét. Olajban mindkét oldalát megsütjük, szépen szétnyílik, mint a rózsa. A közepébe gyümölcslekvárt vagy pudingot teszünk, és porcukrozzuk.

Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre