Helyi közélet

2015.10.10. 13:42

A Mosolykert Óvoda őszi névadója

Debrecen - Új néven született újjá az Ősz Utcai Óvoda, Mosolykert Óvoda lett augusztus elsejével.

Debrecen - Új néven született újjá az Ősz Utcai Óvoda, Mosolykert Óvoda lett augusztus elsejével.A gyermekmosolynál nincsen szebb, s mi az óvoda kertjébe sok mosolyt csalogatunk – nyilatkozott Hernyákné Takács Judit, óvodavezető.

A minden évben megrendezett hagyományos őszi rendezvényünk egyben névadó ünnepséggé avanzsált. Meghívtuk a volt óvodásainkat és szüleiket, akikkel jó kapcsolatot ápolunk. Közreműködésükkel rendkívül sokszínű néphagyományokra épülő program állt össze. Fellépett a Hortobágy Néptáncegyüttes, jurtát állítottunk, a magyar zászlókkal, íjászattal, a teaházban gyógynövényekkel ismerkedtünk, kézművesházban óvodapedagógusok segítségével alkottak a gyermekek, üzenőfal és rajzverseny színesítette a délutánt. Barátságos időjárás és szeretetteli légkör vett körbe kicsit és nagyot a családi délutánunkon. A mosolytortát is az egyik szülő ajánlotta fel, melyet a tombolanyertes azon nyomban megosztott a többiekkel, így mindenkinek jutott egy falat mosoly a Mosolykert Óvoda első nagyszabású rendezvényén – zárta szavait az óvoda vezetője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában