Helyi közélet

2015.09.25. 09:13

Koncert, buli, dumaszínház - Ezt hozza idén az Egyetemi Napok

Debrecen - Új helyszínen, a nagyerdei Hallban rendezik meg október 5–7. között az Egyetemi Napokat.

Debrecen - Új helyszínen, a nagyerdei Hallban rendezik meg október 5–7. között az Egyetemi Napokat.

Nemcsak az egyetemisták, de a koncertlátogató közönség is belakta már a város új klubját, a stadion lelátói alatt található Hallt.

Minden év októberének visszatérő programja az Egyetemi Napok, amelynek korábban a Lovarda adott otthont, de immár ez a hétfőtől szerda éjjelig tartó rendezvény is a Hall fantasztikus látványvilágú koncerttermében várja a bulizni vágyókat. Bizonyára sokan emlékeznek még a Campus Fesztiválon a Wellhello nagy sikerű koncertjére a Hallban. Itt az idő az ismétlésre! Az Egyetemi Napokon újra láthatjuk a Halott Pénzt is, sőt a Punnany Massif és a Brains fokozzák majd a hangulatot. Lesz retro blokk, Korda Gyuri bácsi feleségével, Balázs Klárival énekel, és lenyomja legnagyobb slágereit az Animal Cannibals, de dj fronton is erős lesz a mezőny, Stereo Palma, dj Juhász Laci, dj PéGé pörgetik majd a lemezeket.

A bulik mellett idén az Egyetemi Napokon a humor is főszerepbe kerül, a Dumaszínház társulatának három tagja, Aranyosi Péter, Dombóvári István és Beliczai Balázs nevettetnek október 5–7. között a Hallban.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában