Helyi közélet

2015.09.19. 13:21

Keresik a férfit, aki életveszélyesen megvert egy tinédzsert Debrecenben - frissítve!

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

2015. szeptember 19-én 00 óra 25 perc körül Debrecenben, a Baltazár Dezső téren egy fiatalokból álló társaság tagjai szóváltásba keveredtek egy férfivel. A vita verekedéssé fajult, melynek következtében egy 16 éves konyári fiatalember - az elsődleges orvosi szakvélemény alapján - életveszélyesen megsérült.


Frissítés:

Önként jelentkezett a rendőrségen, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint Debrecen belvárosában bántalmazott egy 16 éves fiút.


Az ismeretlen elkövető egy körülbelül 190 centiméter magas, 18-20 év körüli, erős testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor világos árnyalatú hosszú ujjú inget, fehér színű farmernadrágot, illetve fekete keretes szemüveget viselt.

A debreceni rendőrök jelentős erőkkel megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Kossuth utca 20. szám) vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/457-040-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában