Helyi közélet

2013.09.19. 12:40

Küldjön hírt! - Tűrhetetlen viszonyok a lezárás miatt

Debrecen - Nagy sebességgel épül a 2-es villamos-hurok, de az ott lakók türelmét a végtelenségig próbára teszik.

Debrecen - Nagy sebességgel épül a 2-es villamos-hurok, de az ott lakók türelmét a végtelenségig próbára teszik.

Megértjük, hogy lezárták a szervizutunkat, alig tudunk autóval közlekedni. Összetörték az építkezés miatt a járdáinkat, nem tudunk biciklivel közlekedni. Marad a közösségi közlekedési eszköz, a busz.

Ami a bosszantó, hogy a Békessy Béla utca lezárása miatt elterelték a 22-es és 24-es busz útvonalát, ez még nem lenne baj, de az Agrár Egyetemtől a Gyógyszertári Központig nem áll meg egyik megállóban sem a busz! Nem értjük, hogy miért.

Hiszen minden elterelésnél a lakosság türelmét kérik és igyekeznek enyhíteni a nehézségeket, de ez bosszantó, mert több száz embernek kilométereket kell gyalogolni, hogy eljusson a buszmegállóig, sokszor kisgyerekekkel.

Ezzel ki törődik?

- Kiss Tiborné -


Kapcsolódó cikkek:

A Békessy Béla utcának a Mikszáth Kálmán utca és a Görgey utca szervizútja közötti szakaszát, valamint a szervizút bejáratát 2013. szeptember 16-tól (hétfőtől) lezárják 2-es villamospálya kivitelezési munkálatai miatt.


Várhatóan október végéig tartanak azok a vontatásikábel-fektetési, közműkiváltási munkálatokat és pályaépítési munkálatok, amelyek miatt hétfőn lezárták a Békessy Béla utca Mikszáth Kálmán utca és a Görgey utca szervizútja közötti szakaszát.


Hirtelen arra döbben az ember, hogy körül van zárva. Nincs mese, eljött az idő, elérkezett, utolérte. Sokáig csak fenyegettek: jön, itt lesz, nincs megállás. Aztán hónapokig csönd, nihil. S most végül mégis, szorul a hurok, a gödrök vége már a küszöb előtt. Fábián György jegyzete.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában