Helyi közélet

2015.09.28. 11:27

Ellopott kerékpárok keresik gazdájukat!

Debrecen - A debreceni rendőrök a képeken látható kerékpárok tulajdonosainak jelentkezését várják.

Debrecen - A debreceni rendőrök a képeken látható kerékpárok tulajdonosainak jelentkezését várják.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 20 éves B. István és a 48 éves F. Zoltán ellen.

A két gyanúsított 2015. június 15-én 19 óra 30 perc körül az egyik debreceni egészségügyi intézmény főbejáratánál található kerékpártárolóból megpróbált eltulajdonítani egy biciklit. A tetteseket a biztonsági őr észrevette és őket a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A megalapozott gyanú szerint B. István és F. Zoltán 2014 év végétől 2015 év első feléig több kerékpárt is ellopott, amelyeket értékesítettek. A nyomozók házkutatást tartottak annak 66 éves férfinak a lakásán, akinek a terheltek eladták a bicikliket. A rendőrök Sz. Lászlót orgazdaság megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, valamint tőle öt kerékpárt is lefoglaltak, amelyek közül kettőnek a tulajdonosa ezidáig ismeretlen.

A nyomozóhatóság kéri a képeken látható kerékpárok tulajdonosait, hogy jelentkezzenek – személyesen, a tulajdonjogot igazoló dokumentummal – a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámot vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában