Helyi közélet

2015.09.05. 11:29

Elhárult minden akadály, épülhetnek a sztrádák

Hajdú-Bihar – Bízom abban, hogy 2018 tavaszi időszakában befejeződik a munka – ezt Tasó László, közlekedésért felelős államtitkár mondta, amikor arról kérdeztük, hogy mikor adják át az M35-ös autópálya Debrecen és Berettyóújfalu, valamint az M4-es sztráda országhatár (Nagykereki) és Berettyóújfalu közötti szakaszát.

Hajdú-Bihar – Bízom abban, hogy 2018 tavaszi időszakában befejeződik a munka – ezt Tasó László, közlekedésért felelős államtitkár mondta, amikor arról kérdeztük, hogy mikor adják át az M35-ös autópálya Debrecen és Berettyóújfalu, valamint az M4-es sztráda országhatár (Nagykereki) és Berettyóújfalu közötti szakaszát. Ezzel, az M43-as makói átkötése után meglesz a második gyorsforgalmiút-kapcsolat Budapest és Erdély között – tette hozzá megyénk országgyűlési képviselője.

Az M35-ös építési közbeszerzési kiírása szeptemberben jelenik meg, a munkálatok tavasszal megkezdődnek. Várhatóan kétnyaras munkáról van szó, azaz 2018-ra el kell készülnie. Az M4-es közbeszerzési kiírása vélhetően decemberben lesz, ott a nyáron kezdődhet az építkezés.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában