Helyi közélet

2015.09.25. 12:02

Dáridózzunk, hát!

<em>„Majd ha egyszer sok pénzem lesz, bevonulok a börtönbe” – dúdolhatja most Galambos Lajos (G. Lajos), ismertebb nevén Lagzi Lajcsi (L. Lajcsi), miután kedden őrizetbe vették a rendőrök.</em> Vékony Zsolt jegyzete.

„Majd ha egyszer sok pénzem lesz, bevonulok a börtönbe” – dúdolhatja most Galambos Lajos (G. Lajos), ismertebb nevén Lagzi Lajcsi (L. Lajcsi), miután kedden őrizetbe vették a rendőrök. Vékony Zsolt jegyzete.

A gyanú szerint évek óta, milliós tételben lopták az áramot, a gázt és a vizet az ügyvezetése alatt működő apartmanparkban, illetve saját házában. A Dáridó egykoron nagy nézettségnek örvendő tévéműsorának kiagyalója, műsorvezetője, a mulatószene köztudatba betonozásáért, milliók életének boldogabbá, vagy éppen elviselhetetlenebbé tételéért, a kék szemű vagy éppen a hosszú, fekete hajú nők népszerűsítéséért sokat tevő, a Győzikét vagy Pataky „Cigánynótás” Attilát világra szabadító muzsikus, úgy látszik, ezúttal olyasmibe fújta bele a trombitáját, amibe nem kellett volna. Bár egyelőre azzal védekezik, hogy egyik haragosa próbálja őt befeketíteni, a hírekben olvasható feltételezések alapján jó eséllyel van vaj az Én úgy szeretek részeg lenni, vagy a Ne sírj, anyám kedvelt előadójának fején. Ha fény derül az igazságra, a megkárosított cégek joggal énekelhetik majd az átírt slágert: „Ellopták az áramomat, / kinél reklamáljak?”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában