Helyi közélet

2015.08.16. 20:49

Tekintsünk vissza a vasárnapra!

Hajdú-Bihar - Nem állt meg, sőt, beindult az élet vasárnap a megyében. Mutatjuk a részleteket!

Hajdú-Bihar - Nem állt meg, sőt, beindult az élet vasárnap a megyében. Mutatjuk a részleteket!

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi Traktorhúzó Európa Kupa győztese: Light modified kategória, Double Srcreaming nevű holland csapat. Gratulálunk!


Balmazújváros – Vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődött a felvonulás Balmazújvárosban, ahol ismét összegyűltek az Országos Hagyományőrző Tűzoltóverseny és Kocsikiállítás résztvevői.


Hajdúböszörmény – Többek közt áfacsalásokról is szó esett a hazai tejpiac helyzetét értékelő kerekasztal-beszélgetésen pénteken Hajdúböszörményben, mely a IV. Hajdúsági Expo keretében, a Portfolio szervezésében megrendezett Kelet-Magyarországi Agrárfórum záróprogramja volt.


Debrecen - A versenyhez közeledvén a sokszoros nyertes Tihanyi Sándor elevenítette fel nekünk a Debrecen Nagydíj történetét.


Hajdú-Bihar - Nyári ellenőrzéseket tart a megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség. Az már most egyértelmű, hogy bizony rengeteg vendéglátóhelyen gáz van.


Debrecen - Az eddigi információk szerint az 54 éves férfi elesett a biciklijével, jelenleg folyik a vizsgálat a baleset körülményeinek a tisztázására.


Hajdúböszörmény, Debrecen-Józsa - Egy személygépkocsi és egy mező- gazdasági vontató ütközött össze, amely során négyen is megsérültek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában