Helyi közélet

2015.08.25. 14:09

Szeméthegy volt a Rigó utcán

Debrecen - Szeméthegy éktelenkedett napokon keresztül a Rigó utca és a Lándzsa utca sarkon, melyet hétfőn számoltak fel az AKSD munkatársai.

Debrecen - Szeméthegy éktelenkedett napokon keresztül a Rigó utca és a Lándzsa utca sarkon, melyet hétfőn számoltak fel az AKSD munkatársai. A szelektív hulladékgyűjtő sziget mellé elhelyezett hulladék jelentős része építési törmelék volt.

Képesné Domokos Csilla a köztisztasági cég HR és PR vezetője ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy a városban jelenleg 188 szelektív szigetet működtetnek. Ezek közül nyolc olyan van amelyek környékét naponta takarítják az odahordott vegyes hulladék miatt. Emellett további 70 olyan szelektív sziget is létezik, ahová rendszeresen nem hasznosítható szemetet visznek a lakosok.

A Debreceni Közterület Felügyelet munkatársai néhány hete fokozottan ellenőrzik a szelektív szigeteket és amennyiben felderíthető az elkövető személye, eljárást indítanak a jogsértés miatt.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában