Helyi közélet

2015.08.05. 15:41

Mindennapi

<em>DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts! Bár csökken a tananyag (Czunyiné, álld szavad!) Van azért, mi kötelező, Jeggyel teli ellenőrző</em>. Vékony Zsolt jegyzete.

DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts! Bár csökken a tananyag (Czunyiné, álld szavad!) Van azért, mi kötelező, Jeggyel teli ellenőrző. Vékony Zsolt jegyzete.

DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts! Szolmizál az egész osztály, Szinkópa és dórémifá, A Himnusz is csak dalosan jó, Felállni és sorakozó! Magyar népdal, modern tónus, Rád vár minden sulikórus, De ha mutálsz, bajban kelsz fel, Bár később majd csillag leszel. DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts! Zeng majd minden iskola, Dallal terhelt tesióra, A tanárok majd kiabálnak, Dalban kapnak válaszokat, hogy: DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts!


Budapest, 2015. augusztus 4., kedd (MTI) - Nem szeretne pluszórákat iktatni a tantervbe az emberi erőforrások minisztere, ehelyett az iskolai kórusok és a szakemberképzés támogatásával fejlesztené az iskolai énekléskultúrát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában