Helyi közélet

2015.08.25. 09:31

Küldjön hírt! - Ikarus találkozó lesz hétvégén Polgáron

Polgár - Ezen a hétvégén rendezik meg immár nyolcadik alkalommal a polgári Ikarus-, Csepel- és Veteránjárművek Találkozóját.

Polgár - Ezen a hétvégén rendezik meg immár nyolcadik alkalommal a polgári Ikarus-, Csepel- és Veteránjárművek Találkozóját.

A rendezvény 2015. augusztus 28. és 30. között zajlik. A találkozó főnapja szombat lesz, ekkor megtekinthetik a kiállított buszokat az M3 Archeoparkban, ahol lehetőség nyílik a fényképezkedésre és felülhetnek a járművekre is.

A nap folyamán több izgalmas program várja az érdeklődőket. Az egyik ilyen, amikor az összes busz felvonul a Polgár mellett található kis település tavához. Utána egy gyorsulási verseny szem- és fültanúi lehetnek azok, akik ellátogatnak most szombaton Polgárra. A verseny után ügyességi vetélkedő szórakoztatja a nagyérdeműt.

Akinek ez a rövid kis programajánlat meghozta a kedvét a részvételhez, annak érdemes felkeresni a rendezvény honlapját, ahol bővebben is tájékozódhat  a találkozóról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában