Helyi közélet

2015.07.24. 19:38

Összeollóztuk önöknek a pénteket

Debrecen - Nagyszerű győzelmen van túl a Loki, dübörög tovább a Campus, de sajnos tegnap egy pusztító vihar is tombolt Berettyóújfaluban. Ezek az elmúlt 24 óra legfontosabb hírei.

Debrecen - Nagyszerű győzelmen van túl a Loki, dübörög tovább a Campus, de sajnos tegnap egy pusztító vihar is tombolt Berettyóújfaluban. Ezek az elmúlt 24 óra legfontosabb hírei.


A debreceni szervezett szurkolói csoportok, az ultrák ismét ott voltak a Nagyerdei Stadionban a DVSC-TEVA – Skonto Riga elleni EL-visszavágón.


Üvegfalat tört és tetőt is bontott a csütörtök este tomboló vihar.


A nulladik napot követően csütörtökön pörgött fel igazán a fesztivál. Szóba elegyedtünk a fesztiválnépséggel, körbefotóztuk a helyszínt, most pedig mutatjuk, milyen hangulat uralta a Nagyerdőt a Campus első napján!


Az idei Campus Fesztivál szokás szerint bővelkedik a csinosabbnál csinosabb hölgyekben, ezt képekkel is tudjuk bizonyítani.


Tegnap este eldőlt a felvételizők sorsa, sokan a Campus Fesztiválon értesültek az eredményről. Fotóinkon megtekinthetik a csütörtöki Pont Ott Parti résztvevőinek elégedett, vagy netán csalódott tekintetét, alább pedig közöljük a Debreceni Egyetem szeptemberben induló szakjainak ponthatárait.


A közgyűlés úgy döntött, hogy az önkormányzat fizessen 134 millió forint kár- térítést a MODEM-ből eltűnt két festmény tulajdonosának, dr Antal Péternek.


Hajdúszoboszlót is elérte a vetkőzős, meztelenkedős emberek betegsége. Csütörtök délután a református templom főbejáratán egy meztelenre vetkőzött férfi szeretett volna bejutni.


A Debrecen teljesen szétzilálta a lett Skonto FC alakulatát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában