Helyi közélet

2015.07.01. 11:51

Meglepetés Cozombolisnak

Egyek - Egy korábbi, a településen tett látogatásán barátkozott össze az egyekiekkel Cozombolis Leonidász Péter, a görög származású, szép karriert befutott dalszövegíró és énekes. Az Egyeki Vigasságok egyik sztárvendégeként a hétvégén visszatért a Tisza-parti helységbe, ahol meglepetés várta.

Egyek - Egy korábbi, a településen tett látogatásán barátkozott össze az egyekiekkel Cozombolis Leonidász Péter, a görög származású, szép karriert befutott dalszövegíró és énekes. Az Egyeki Vigasságok egyik sztárvendégeként a hétvégén visszatért a Tisza-parti helységbe, ahol meglepetés várta. Gál-Szalai Erika művelődésszervező vezetésével mintegy ötven gyermek, fiatal és felnőtt tánckompozíciót tanult be Cozombolis slágerére. Amikor az esti koncerten felhangzott az a bizonyos dal, a fekete-fehérbe öltözött táncosok – a sztárvendég meglepetésére és a közönség tetszésére – bemutatták a koreográfiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában