Helyi közélet

2015.07.28. 19:26

Kerek egésszé rántjuk a keddet

Debrecen - Megismerkedhettünk Debrecen legnépszerűbb Facebook-csoportjával, fotókkal emlékeztünk a Campusra, de az is kiderült, milyen földutak újulnak meg a közeljövőben a cívisvárosban. Keddi hírek röviden, tömören.

Debrecen - Megismerkedhettünk Debrecen legnépszerűbb Facebook-csoportjával, fotókkal emlékeztünk a Campusra, de az is kiderült, milyen földutak újulnak meg a közeljövőben a cívisvárosban. Keddi hírek röviden, tömören.


Kis túlzással minden ötödik debreceni tagja egy virtuális városnak, melyet két fiatal, Borsi Dávid és Kocsis Márkó alapított 2013 novemberében. „Debrecenben hallottam” – a név önmagában kifejezi a célt, amiért létrehozták a csoportot.


Mára valószínűleg már mindenki kipihente a 2015-ös Campus Fesztivál fáradalmait, ezért úgy döntöttünk, még egyszer felelevenítjük a legjobb pillanatokat Debrecen négynapos bulijáról. Folytatás egy év múlva!


A burkolt utak aránya a városban jelenleg 80 százalék körül van, aszfaltozására idén 207 millió forintot fordítanak még.


1918. február 22-én egy teljesen átlagos méretű gyermek jött világja Illinois államban, ő volt Robert Wadlow. Az első születésnapján azonban már 20 kilót nyomott és 1 méter magas volt.


Kedves Olvasó! Ön mit szokott csinálni a hálószobában? Kérjük, ossza meg velünk!


E napokban értesítik országszerte azokat a hallgatókat, akik – tanulmányaik jelenlegi állása alapján – nem szerzik meg az előírt határ­időre oklevelüket, és ezért állami ösztöndíjuk visszafizetésére lehetnek kötelezettek. A kötelezettség alól többféle módon lehet mentesülni.


Risztov Éva kvótát szerzett a riói ötkarikás játékokra a nyíltvízi úszók olimpiai távján, 10 kilométeren a kazanyi vizes világbajnokság keddi napján, miután a még éppen indulási jogot jelentő tizedik helyen végzett.


Debrecen – Mintegy 100-110 fesztiválozót kellett ellátnia a fesztivál négy napja alatt a rendezvényt egészségügyi biztosítását végző Hemomedik Kft.-nek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában