Helyi közélet

2015.07.08. 19:39

Kenderültetvény, tolvajelfogás, életmentő rendőrök

Debrecen - Felkészültünk az esti viharra, de azt is megmutattuk, mennyire pörgősen telt a hatóság utóbbi pár napja. Egy helyen minden, ami szerdán történt.

Debrecen - Felkészültünk az esti viharra, de azt is megmutattuk, mennyire pörgősen telt a hatóság utóbbi pár napja. Egy helyen minden, ami szerdán történt.


Másodfokú (narancs) riasztást adott ki a megye egyes járásaira az Országos Meteorológiai Szolgálat. Erős széllökések, felhőszakadás és heves zivatar várható, s az intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 25-30 millimétert meghaladó csapadék hullhat.


Hasznos tanácsok, mire ideér hozzánk a vihar.


Öt perccel azután, hogy levitték őket a vágányról, megérkezett a vonat.


A már fekvő áldozatukra mikrohullámú sütőt dobtak, székkel, bottal, sörösüveggel verték. Több tucatszor sújtottak le a gyilkos kezek, majd a haldoklóra rágyújtották a házát. Hiába akarták eltüntetni a nyomokat, a zsaruk elfogták őket.


A hajdú-bihari nyomozók elfogtak két férfit, akik egy Debrecen melletti erdőben indiai kendert termesztettek.


A hajdúszoboszlói Illés család egyetlen lánya hatéves, vagyis tanköteles, és diagnosztizálták nála a Wolf-Hirschhorn szindrómát. Ismerjük meg egy sajátos nevelési igényű, iskolába készülő kislány történetét!


A rendőrök Sajóbábonyban elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint társával egy idős egyeki nő házába bement, majd onnan ékszereket és készpénzt tulajdonítottak el. A gyanúsított társát még keresik a nyomozók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában