Helyi közélet

2015.07.21. 19:47

Itt a keddünk vázlata, nyugi, kikérdezni azért nem fogjuk

Debrecen - Hajrában a Campus előtti készülődés, edzhettünk a street workout magyar királyával, és sajnos két baleset is jutott mára. Többek között ezt hozta a hét második napja.

Debrecen - Hajrában a Campus előtti készülődés, edzhettünk a street workout magyar királyával, és sajnos két baleset is jutott mára. Többek között ezt hozta a hét második napja.


Szarka Ákos, a legjobb magyar street workoutos Debrecenben készült a moszkvai vébére. Megkerestük, és ő készséggel mesélt nekünk karrierjéről.


A motorost a mentők kórházba szállították, a 33-ason egyelőre félpályás útzár mellett halad a forgalom.


Javában tart a szerdán startoló Campus Fesztivál helyszínének berendezése, a nyitónap előtt még gyorsan körbejártuk a területet. Nemsokára tényleg minden a helyére kerül, már csak a fesztiválozók hiányoznak!


Néha percekig csak csöpög a vízcsap, vagy igen alacsony a nyomás, de az is előfordul, hogy egy gyógyszer bevételét is későbbre kell halasztani.


Kis túlzással bombaként robbant a hír, miszerint a Magyar Labdarúgó Szövetség Bernd Storckot nevezte ki a hátralévő négy Eb-selejtező mérkőzés idejére a magyar labdarúgó-válogatott élére. Balogh Norbert úgy véli, határozott, elszánt vezér került a válogatott élére.


Hárman sérültek meg két autó összeütközése során, a Panoráma úti elágazásnál a 48-as főúton.


A vádirat szerint a volt jegyző jogtalan előnyért közreműködött abban, hogy a vállalkozó egy ingatlanberuházással kapcsolatban az önkormányzat költségvetéséből 180 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapjon.


Megyénk „lefelé húzza” az országos átlagot, főleg magyarból és az idegen nyelvekből, üdítő kivétel a matek és a történelem, abból jobbak vagyunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában