Helyi közélet

2015.07.03. 18:55

Hűsölés közben fussa át a HAON pénteki híreit!

Hajdú-Bihar - Elkészült a Hajdú Online pénteki hírösszefoglalója, innen megtudhatja, mi forgatta fel fenekestül a megye életét az elmúlt órákban.

Hajdú-Bihar - Elkészült a Hajdú Online pénteki hírösszefoglalója, innen megtudhatja, mi forgatta fel fenekestül a megye életét az elmúlt órákban.

A DVSC-TEVA - Sutjeska Niksic EL-selejtezőt nem a Nagyerdei Stadionban, hanem az Oláh Gábor utcaiban nézték a debreceni ultrák, akik így a meccs után füstökkel és egész stadionos pirózással búcsúztatták a balesetben elhunyt vezérüket, Komáromi Gábort, Komcsit.


A műszaki, illetve természettudományok értői, frissen végzett tanárai örülhetnek több éves munkájuk gyümölcsének szombaton: délelőtt a Debreceni Egyetem Műszaki Kara, délután pedig a DE Természettudományi és Technológiai Kara rendez diplomaosztót a díszudvaron. Kattintson a névsorokért!


Már az útburkolati jeleket is felfestették Balmazújvárosban arra az útszakaszra, ami a napokban készült el, és a város északi részén lévő szegregátum felé nyit új közlekedési lehetőséget.


A Loki szerb hátvédje, Dusan Brkovics szerint nem vehetik félvállról a Szutjeszka elleni visszavágót sem.


Egy ritka betegség miatt vesztette el végtagjait a hároméves gyerek. Az orvosok azt mondták, hogy egy ritka betegségben szenved, ami miatt trombózisos zavarok alakulhatnak ki nála és nem tudják, meg lehet-e menteni az életét.


A bihari településekről Nagyváradra ingázók, a Románia és Magyarország közötti bevásárlóturizmus és az idegenforgalom befolyásolja leginkább az ártándi határátkelő napi személyforgalmát – mondta el dr. Péter Sándor alezredes, a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség vezetője.


Az eredmények mögött mindig ott van egy “de”, ami rontja a gazdaságról alkotott kedvező képet.


Eljött a várva várt pillanat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának osztott képzésein végzett hallgatók számára: pénteken délelőtt átvehették oklevelüket a díszudvaron.


Debrecen - A földhivatalnál lakótelepként és beépítetlen területként, az erdészetnél erdőként szerepel a terület.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában