Helyi közélet

2015.07.31. 18:44

Ezt adta a péntek

Hajdú-Bihar - Na nem fogjuk rögtön az elején lelőni, hogy mit... Ha kíváncsi a nap legfontosabb és legolvasottabb friss helyi híreire, pörgesse végig hírösszefoglalónkat!

Hajdú-Bihar - Na nem fogjuk rögtön az elején lelőni, hogy mit... Ha kíváncsi a nap legfontosabb és legolvasottabb friss helyi híreire, pörgesse végig hírösszefoglalónkat!

Kiderült, a többes szex népszerűbb mint a betűleves az óvodában. Majd kétezer szexbolond olvasónk engedett minket benézni a hálószobájába.


Hajdú-Bihar - Tekintse meg a csődbe ment megyei cégek legfrissebb listáját! Felszámolás alatt álló hajdú-bihari vállalkozások (2015., 28-31. hét).


Debrecen - Verpecz István szerint a képzett norvég játékosok kegyetlenül kihasználták a Loki hibáit.


Hajdú-Bihar - A munkakezdés késedelmét az érintettek visszaintegrálásának nehézségeivel, a legutóbbi havi bérfizetés elmaradását adminisztratív és informatikai problémákkal magyarázza a szociális szövetkezet, melynek alkalmazottai a sajtóhoz fordultak, miután hiába várták a munkába hívó értesítést, majd a fizetést is.


Debrecen - Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért és a közterület-felügyelet keretében egy hónapja működő mezőőrség.


Debrecen - A Homokkerti felüljáró közelében, a Híd utca és a Monostorpályi út sarkán terpeszkedik egy nagy, elhanyagolt telek, melyet a forgalmas Monostorpályi út felől jó állapotú téglafal véd. A város rendrakásra utasította a tulajdonosokat.


Kevés a kínálat, szeptembertől viszont több ezer egyetemista költözne – a kérdés csak az, hogy hova és mennyiért. Utánanéztünk a budapesti albérletáraknak, a debrecenieknek, és kiderül az is, hogy mire számíthat a leendő egyetemista, ha Miskolcon keres albérletet.


Ismét fellángolt a vita a debreceni parkolási tarifákról. A DERKE elnöke szerint amit például a repülőtér megközelítésével kapcsolatban művelnek, az tényleg lehúzás, de illúzió, hogy az ingyenes parkolás mindent megold.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában