Helyi közélet

2015.06.30. 19:08

Vacsora után böngéssze végig a mai nap eseményeit

Kedden is beszédtémát szolgáltatott a menekültek helyzete. Emellett megállapodás született Szima Gábor és a város között, valamint Sidibe is meghosszabbította szerződését a Lokinál.

Kedden is beszédtémát szolgáltatott a menekültek helyzete. Emellett megállapodás született Szima Gábor és a város között, valamint Sidibe is meghosszabbította szerződését a Lokinál.

A Sámsoni úton élőknek elegük van már abból, hogy állandó rettegésben kell élniük.


A NASA felfedezte, hogy idegenek látogattak a Földre egy másik bolygóról.


A DVSC Futball Szervező Zrt. keddi közgyűlése 100 százalékos támogatottsággal elfogadta a debreceni önkormányzat azon javaslatait, amelyek hosszabb távon garantálhatják, hogy a város tevékenyebben vehessen részt a futballklub életében és a korábbinál nagyobb befolyással rendelkezzen a részvénytársaság igazgatóságában.


A debreceni befogadótáborban kialakult hétfői verekedés, illetve garázdaság miatt kedden újabb hat gyanúsítottat állított elő a rendőrség – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.


A hétfői ceremónián százak vettek részt, az édesanyát és a két gyermeket Szabadi Árpád református esperes búcsúztatta.


Debrecen kormánypárti országgyűlési képviselői szerint zárttá kell tenni a hazai befogadóállomásokat.


Egy évvel meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését Ibrahima Sidibe, a DVSC-TEVA szenegáli labdarúgója.


A tervek szerint idén nyáron Egyiptomba is elutazhattunk volna repülőgéppel közvetlenül Debrecenből (a légikikötő honlapján megtalálható ez a viszonylat a nyári charterjáratok között), a heti menetrendben azonban hiába keressük a gépeket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában