Elbúcsúztak a balmazújvárosi tragédia áldozataitól

Akt.:
Családi tragédia történt Balmazújvárosban, ahol egy férfi feleségével és két gyermekével végzett, majd felakasztotta magát
Családi tragédia történt Balmazújvárosban, ahol egy férfi feleségével és két gyermekével végzett, majd felakasztotta magát - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – A hétfői ceremónián százak vettek részt, az édesanyát és a két gyermeket Szabadi Árpád református esperes búcsúztatta.

Arról beszélt, hogy a végzetes június 18-ai nap komoly jelzés mindannyiunknak. Figyelmeztetés, hogy törékeny az élet, nem bírunk el mindent, illetve hogy vigyázzunk egymásra. Mint beszámoltunk, a 42 éves apa baltával agyonverte 36 éves feleségét, illetve 8 és 10 éves fiúgyermekeit. A férfi aztán felakasztotta magát.

HBN


Balmazújváros nem tud feleszmélni a borzalmas tragédiából
Balmazújváros – Rokonok, barátok, ismerősök és ismeretlenek egyaránt felkeresték a csütörtöki családi tragédia óta a Szoboszlói utcai házat, hogy mécsesekkel és virágokkal emlékezzenek a 8 és 10 éves gyermekekre és édesanyjukra, akiket a családfő gyilkolt meg egy baltával.


Nem feltételezték az apáról, hogy gyilkolásra vetemedhet
Balmazújváros – Még a sokat látott helyszínelőket is megdöbbentette az a látvány, ami a balmazújvárosi emberölés után fogadta őket.