Helyi közélet

2015.06.07. 21:31

Nézzük, mivel töltöttük meg ezt a kánikulai napot

Debrecen - Van rá esély, hogy elbúcsúzhatunk a Golgotától, elmerült egy férfi a Látóképi-tóban, de fény derült egy debreceni késelésre is. Vasárnapi hírmondó.

Debrecen - Van rá esély, hogy elbúcsúzhatunk a Golgotától, elmerült egy férfi a Látóképi-tóban, de fény derült egy debreceni késelésre is. Vasárnapi hírmondó.


Pákh Imre magyar származású amerikai műgyűjtő elviszi a debreceni Déri Múzeumból a Krisztus-trilógia tagját, a Golgota című festményt. Munkácsy Mihály alkotásáért a Magyar Nemzeti Bank (MNB) korábban 6 millió dollárt ajánlott, de a tulajdonos 9 millió dollárt kért.


Egy fürdőző merült el a Látóképi-tóban a délutáni órákban – értesült szerkesztőségünk. A helyszínen tűzoltók és a nyírségi vízimentők közös erővel keresik a férfit, egyelőre még nem bukkantak nyomára.


Izrael ellen győzelemmel és harmadik pozícióval búcsúzott Magyarország a debreceni közönségtől.


Elrendelte a Debreceni Járásbíróság annak a 46 éves nőnek az előzetes letartóztatását, aki az eddigi adatok szerint a múlt hónap végén többször megszúrta élettársát cívisvárosi otthonukban.


A fotón látható két férfi 15 évvel előtt követett el gyilkosságot, de mivel az áldozat csak most halt meg, eddig nem ítélték el őket emiatt. Ez lehet az amerikai történelem leghosszabb gyilkossága.


A 35-ös főút 70-es kilométerénél két személyautó és egy autóbusz karam- bolozott, a baleset egy időre lelassította a közlekedést azon a környéken.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában