Helyi közélet

2015.06.03. 12:58

Latin és standard táncok viadala lesz

Hajdúböszörmény - A hajdúsági település számos megyei jogú várost megelőzve hódította el a rendezés jogát.

Hajdúböszörmény - A hajdúsági település számos megyei jogú várost megelőzve hódította el a rendezés jogát.Tizenegyedik alkalommal ad otthont a hajdúváros a Hajdú Kupa 2015– Latin és Standard Táncok Ranglista Bajnokságának június 6-án – közölte Kiss Attila polgármester sajtótájékoztatón. 38 egyesületből 210 nevezés érkezett országszerte, 6-6 senior és junior kategóriában, valamint 38 pár jelezte részvételi szándékát az ifiktől a felnőttekig. Ezen a néven XI., egyébként immár ez a XIII. ranglista bajnokság Böszörményben, a szervezők remélik, szerencsés lesz most is a szám.

Mint megtudtuk, a versenyzők által igen kedvelt táncversenynek számos érdekessége lesz: 60 év fölötti a legidősebb versenyző, minden élvonalbeli táncos ott lesz, közöttük a világranglista XI. helyén álló Andrea Silvestri-Váradi Martina párosa.

A város 2002-ben nyerte el a rendezés jogát olyan települések elől, mint Szeged, Győr és Szombathely. A Duna Televízió ebben az évben is rögzíti az eseményt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában