Helyi közélet

2015.04.01. 11:23

Végleg elnyert vándorserleg

Debrecen - Két első, egy második és három harmadik helyet szereztek a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolájának diákjai a minden év tavaszán megrendezett kétfordulós Zrínyi Ilona Matematikai Verseny területi döntőjében.

Debrecen - Két első, egy második és három harmadik helyet szereztek a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolájának diákjai a minden év tavaszán megrendezett kétfordulós Zrínyi Ilona Matematikai Verseny területi döntőjében. Ez ugyan egyéni verseny, de a legjobb tanulókat csapatba rendezik, és úgy is hirdetnek eredményt Az idén a „Kiskossuthból” 19 tanulót hívtak be az ünnepélyes díjátadásra, mivel az összesített eredmény alapján ismét az iskola nyerte meg a vándorkupát, immár az egymást követő harmadik évben. Ezzel sikerült végleg elhódítaniuk a vándorserleget.

Az egyéni versenyben szintén kietettek magukért a Kossuth gyakorló diákjai, akik közül Márkus Dániel, Czifra Mária, Babotán Ákos és Juhász Ádám az országos versenyen is képviselheti iskoláját április elején.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában