Helyi közélet

2015.04.17. 10:27

Színpadtechnika a Rocksulinak

Debrecen - Az Uniqa Biztosító a 25 éves Tankcsapdával együttműködve színpadtechnikai felszerelést adományozott a 25. születésnapját ünneplő debreceni Rocksulinak.

Debrecen - Az Uniqa Biztosító a 25 éves Tankcsapdával együttműködve színpadtechnikai felszerelést adományozott a 25. születésnapját ünneplő debreceni Rocksulinak. A biztosító kiemelt területi munkatársa, Schmidt János elmondta: cégük mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy kiemelkedő tehetségű sportolókat, művészeket támogasson. Véleményünk szerint a társadalmi szerepvállalás a mai korban nem elhanyagolható. A Rocksuli évről évre megmutatja Debrecenben, hogy önerőből is komoly értéket lehet létrehozni. A tehetséggondozás, és a generációk összetartása számunkra példaértékű – tett hozzá –, ezért is jött létre az adományozás.

A Rocksuli ünnepi koncertjei ingyenesek április 17-én a Roncsbárban, ahol az intézmény volt és jelenlegi tanáraiból, növendékeiből álló zenekarok lépnek fel.

HBN


Debrecen - Huszonöt éves lett a Rocksuli, melynek apropójából születésnapi koncertet szerveznek a debreceni Roncsbárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában