Helyi közélet

2015.04.10. 18:51

Pénteki krónika a HAON-on

Hajdú-Bihar - Ha nincs ideje végigpörgetni a napi híreket, de kíváncsi, hogy mi történt pénteken Hajdú-Biharban, akkor bizony most jó helyen jár.

Hajdú-Bihar - Ha nincs ideje végigpörgetni a napi híreket, de kíváncsi, hogy mi történt pénteken Hajdú-Biharban, akkor bizony most jó helyen jár.

Debrecen - A CSR Délután témája a National Instrumentsnél a vállalatok társadalmi felelősségvállalása volt.


Debrecen-Józsa - Bokrétaünnepet tartottak a Józsa-parkban épülő Szent György templomnál.


Debrecen - Nem szabad akarni a verset, szeretni kell azt és akkor kijön az emberből – mondta Kovács András Ferenc (KAF), a XIII. Költészeti Fesztivál díszvendége, akinek szavait nyolcéves diákok támasztották alá előbb a Debreceni Irodalom Háza udvarán, majd a „homlokán” büszkén Versben utazunk feliratot viselő villamoson.


Budapest - Végre van fejlemény a jobbikos Kulcsár Gergely kiszivárgott e-mailjének ügyében (amelyben feltételezhető a budapesti holokauszt emlékmű meggyalázása). A nyomozással kapcsolatosan megtudtuk, hogy a Debreceni Zsidó Hitközség feljelentése nyomán nem indítanak nyomozást. A politikus viszont így sem dőlhet hátra.


Debrecen - A belföldi elvándorlás erősödése akár a magyar vidék „kiüresedéséhez” is vezethet.


Debrecen - Vasárnap Dánia ellen debütál a magyar válogatott a debreceni világeseményen.


Debrecen - A debreceni és a fővárosi fiatalok közös csapata rangos tornát nyert Olaszországban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában