Helyi közélet

2015.04.02. 16:57

Küldjön hírt! - Lélekszínek

Téglás - Óriási érdeklődés övezte a téglási önkormányzat legutóbbi rendezvényét. <em>Lélekszínek</em> címmel ifj. Molnár Gábor parapszichológus önismereti előadásán vehettek részt az érdeklődők a téglási Városi Galériában.

Téglás - Óriási érdeklődés övezte a téglási önkormányzat legutóbbi rendezvényét. Lélekszínek címmel ifj. Molnár Gábor parapszichológus önismereti előadásán vehettek részt az érdeklődők a téglási Városi Galériában. Az előadót jól ismeri a téglási közönség, hiszen alkotásaiban több alkalommal gyönyörködhettünk már a Városi Könyvtár kiállításain. Ifj. Molnár Gábor harmonikus személyisége nemcsak bőrmunkáin, festményein, hanem az önismereti előadásban is tükröződik. Közérthetően, élvezetesen, színesen adta tovább gondolatait érdeklődő közönségének. A rendezvény sikerét mutatja, hogy a jelenlévők kérésére hamarosan - nagyobb létszámot befogadni tudó helyiségben - folytatódik az önismereti előadássorozat Tégláson.

- Tompa Tibor Csabáné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában