Helyi közélet

2015.04.27. 19:47

Két Végh és egy Dajka a legjobb

Egerszalók, Debrecen - A cívisváros szauna­mester csapata a legnépszerűbb az országban.

Egerszalók, Debrecen - A cívisváros szauna­mester csapata a legnépszerűbb az országban.

Csapatban első helyen végzett a III. Magyarországi Szaunamester Bajnokságon az Aquaticum felöntő- és legyezőmestereiből álló Sauna-Team csapat a hétvégén Egerszalókon zárult, hatfordulós versenyen.

A Végh Tímea, Dajka Tamás és Végh Sándor alkotta csapat, a hat versenyből négyen vett részt. A produkciókat a megadott szempontok alapján a szauna közönsége pontozta. Az összesítésbe a két legmagasabb pontszámot elért forduló számított be. Ez a debrecenieknek a helyi, valamint a makói forduló volt. Az első hely egyfajta erkölcsi elismerést jelent, a szaunaközönség szavazata alapján a cívisváros szaunamester csapata a legnépszerűbb az országban.

A csapatok versenyével párhuzamosan zajlik az egyéni bajnokság is. Ebben a profi kategóriában Végh Tímea áll az első helyen úgy, hogy az eddigi négy versenyből hármat megnyert, egyen pedig második helyezést ért el. Az egyéniek országos döntője május közepén Magyarhertelenden lesz, ahol Tímea a profi, Dajka Tamás az amatőr kategóriában indul úgy, hogy a döntőig vezető eredmények nem számítanak a versenybe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában