Helyi közélet

2015.04.15. 12:52

Jegyzet: Most hazudj!

<em>Leütötték az M1 közismert hírolvasóját, Borsa Miklóst a hétvégén a balatonfüredi Tagore sétányon. Egy férfi Borsa elé lépett és megkérdezte tőle, hogy ő mondja-e a híreket? Amikor igennel válaszolt, a férfi azt kiabálta, hogy „most hazudj!”, majd leütötte a híradóst</em>. Orosz Csaba jegyzete.

Leütötték az M1 közismert hírolvasóját, Borsa Miklóst a hétvégén a balatonfüredi Tagore sétányon. Egy férfi Borsa elé lépett és megkérdezte tőle, hogy ő mondja-e a híreket? Amikor igennel válaszolt, a férfi azt kiabálta, hogy „most hazudj!”, majd leütötte a híradóst. Orosz Csaba jegyzete.

Az ütéstől monokli keletkezett Borsa arcán, ezért egyelőre nem tud a képernyőn megjelenni, otthonában lábadozik. Nyilvánvaló, hogy a Borsa Miklóst is foglalkoztató MTVA-t az elmúlt években a kormánypropaganda szolgálatába állították. A mi adónkból, idén már több mint 80 milliárd forintot költenek rá. A gépezetet az M1 hírcsatornává alakításával most „csúcsra járatják”. Szinte kizárólag örömhíreket osztanak meg velünk a képernyősök. Borsa Miklós is így tett. Aki leütötte a műsorvezetőt, valószínűleg mit sem tudott arról, hogy ő azt olvassa fel, amit a súgógépen elé vetítenek. A szöveget nem ő írja. Jó pénzért az arcát adja hozzá. Ezek után nemcsak Borsa, hanem közvetlen képernyős kollégái is elgondolkodhatnak azon, hogy érdemes-e ennél a csatornánál dolgozni. Még mielőtt félreértenének, határozottan elítélem az erőszakot és mint távoli kollégának, jobbulást kívánok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában