Helyi közélet

2015.04.16. 10:02

Benzinkúti- és áruházi tolvajt fogtak

Hajdú-Bihar - A vámospércsi és a debreceni rendőrök is őrizetbe vettek egy-egy férfit lopás miatt.

Hajdú-Bihar - A vámospércsi és a debreceni rendőrök is őrizetbe vettek egy-egy férfit lopás miatt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrse, valamint a Debreceni Rendőrkapitányság is indított eljárást lopási ügyben az elmúlt napokban egy-egy helyi lakos ellen.

Egy férfi 2015. április 14-én 13 óra körül egy vámospércsi benzinkúton tankolt gépkocsijába, ahonnan fizetés nélkül távozott. A töltőállomás-kezelő a lopásról másnap bejelentést tett a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrsén. A járőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként azonosították a 62 éves szabálysértőt. A rendőrök a helyi férfit 14 óra 50 perc körül Vámospércsen, az Ibolya utcán elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

Egy biztonsági őr tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. április 15-én 17 óra 40 perc körüli időben arról, hogy egy debreceni, Kishegyesi úti áruházban lopás miatt visszatartanak egy fiatalembert. A járőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 18 éves férfi az egyik polcról levett egy hangszórót, amit kicsomagolt és betett a hátizsákjába, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletből, azonban ezt egy biztonsági őr megakadályozta. A rendőrök a helyi lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették. A fiatal férfi 72 órán belül bíróság elé áll.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában