Helyi közélet

2015.03.04. 17:49

Újabb családi délelőtt a csodakutyákkal

Debrecen - A Csodakutya Alapítvány terápiás kutyái sérült gyermekek fejlesztésében vesznek részt nap mint nap, igen nagy sikerrel.

Debrecen - A Csodakutya Alapítvány terápiás kutyái sérült gyermekek fejlesztésében vesznek részt nap mint nap, igen nagy sikerrel.

Egy súlyosan sérült kisfiú kerekesszékéből kiszállva sétálni indul a kutyával együtt, egy koraszülött kislány járni tanul a kutya bundájába kapaszkodva, a kutyát „öltöztető” gyermek kézügyessége a csat és karabiner használatával javul, és sorolhatnánk.

Terápiás fejlesztő foglalkozások alkalmával a kutya ráhangolódik az emberre, figyel, vigasztal, támaszt nyújt, oldja a kommunikációs szakadékot,… ezért a terápián részt vevő gyermekek a kutya segítségével hatékonyabban fejleszthetők, sokkal szívesebben vesznek részt a foglalkozásokon.

Mindenkinek jár a pacsi szombaton délelőtt a Kishegyesi úti bevásárlóközpont bejáratánál, ahol a csodakutyák várják az érdeklődőket és Önt is! Jöjjön el Ön is, legyen részese családi délelőttünknek ahol személyesen is megismerkedhet a csodakutyákkal, a Csodakutya Alapítvány terápiás kutyáival, a segítő négylábúakkal! Mert csodák igenis léteznek!

- Csodakutya Alapítvány -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában