Helyi közélet

2015.03.03. 11:40

Bíróság elé áll a fiatal balmazújvárosi lány

Balmazújváros - Bíróság elé állítást javasolnak a rendőrök egy balmazújvárosi lány ellen, aki a gyanú szerint megrongált egy kerékpártárolót.

Balmazújváros - Bíróság elé állítást javasolnak a rendőrök egy balmazújvárosi lány ellen, aki a gyanú szerint megrongált egy kerékpártárolót.Egy férfi telefonon tett bejelentést a rendőrségre 2015. február 10-én 9 óra 30 perc körüli időben arról, hogy Balmazújvárosban, a Debreceni utcán lévő kerékpártárolót ismeretlen személy megrongálta.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatal lányt, akit előállítottak a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra. A 16 éves fiatalkorút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt vallomásában beismerte a bűncselekmény elkövetését. A megalapozott gyanú szerint a lány szándékosan billegtetni kezdte a tárolót, míg az a talapzatáról kitört, majd ugyanígy a közelben lévő másik kerékpártárolót is megpróbálta megrongálni, amely azonban csak meglazult, de nem tört ki.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a helyi lakossal szemben a garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2015. február 27-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában