Helyi közélet

2015.02.13. 17:04

Magyar lehet az év divatkütyüje!

Debrecen - Hihetetlen sikerrel robbant a közösségi finanszírozást lehetővé tevő oldalon a „tago arc”.

Debrecen - Hihetetlen sikerrel robbant a közösségi finanszírozást lehetővé tevő oldalon a „tago arc”.

Szerdán indította útjára nemzetközi kampányát a L!bre8, hogy sikerre vigye egyedülálló ékszerét, mely a kifinomultságot és a modern technikát ötvözte egy különleges karkötőben, a tago arcban. Még a fejlesztés megálmodói sem gondolták azonban, hogy a piacra lépéshez szükséges 40 ezer dollárt egyetlen nap alatt összegyűjtik az amerikai Indiegogo nevű, ismert közösségi finanszírozó oldalon.

Mi a tago arc?

Aki hallott már az e-papírról, az tudja, hogy az egy vezetékek nélkül használható és szinte „lemeríthetetlen” különleges felület. A működési elve szerint pedig a telefonos applikációval megadott mintát mutatja, amíg nem váltunk rajta. Így a karkötőt mindig az adott ruhához vagy kiegészítőhöz igazíthatjuk, s lényegében egyetlen darab megvásárlásával végtelenül sokféle ékszerre teszünk szert. A multimédiás csecsebecse legolcsóbb darabja 99, míg a legdrágább (színarany) 9999 dollárba kerül, s egyelőre csak előrendelhető.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában