Helyi közélet

2015.01.15. 13:55

Második helyezés a szaunamesterek próbáján

Magyarhertelend, Debrecen - A Piroska jelmezben előadott <em>Téli mese</em> tetszett legjobban a közönségnek.

Magyarhertelend, Debrecen - A Piroska jelmezben előadott Téli mese tetszett legjobban a közönségnek.

A profi kategóriában a versenyen második helyezést ért el Végh Tímea, a debreceni Aquaticum szaunamestere az Országos Szaunamester Bajnokság hétvégén Magyarhertelenden megrendezett versenyén.

A Mecsekben lévő település fürdőjében a debreceni szaunamesternő első felöntésében egy magyaros történetet adott elő. A második felöntésére, amely egy mese volt és Tímea Piroska-jelmezben mutatta be, a vendégek a verseny legmagasabb pontszámát adták.

Debrecenből öten voltak a megmérettetésen. Végh Tímea mellet ugyancsak második helyezést ért el, de az amatőr kategóriában Dajka Tamás. Indult még Mészáros Péter (profi, 5. hely), Skita Péter (profi, 6. hely), Végh Sándor (profi, 8. hely). A debreceniek a házigazdák mögött csapatban is a második helyen végeztek.

Az országos bajnokság hat fordulóból áll. A versenyzők a számukra két legmagasabb pontszámot hozó verseny eredménye alapján kerülhetnek az országos döntőbe. Végh Tímea eddig a megosztott első helyen áll, holtversenyben a magyarhertelendi Bagó Gáborral.

HBN–KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában