Helyi közélet

2015.01.22. 09:28

Bordélyházakat működtetett Bécsben egy püspökladányi nő

Püspökladány - A püspökladányi rendőrök vádemelést javasolnak egy 31 éves nő ellen, aki a gyanú szerint több bordélyházat üzemeltetett Ausztriában.

Püspökladány - A püspökladányi rendőrök vádemelést javasolnak egy 31 éves nő ellen, aki a gyanú szerint több bordélyházat üzemeltetett Ausztriában.

Egy állampolgár arról értesítette a Püspökladányi Rendőrkapitányságot 2014. július 25-én, hogy tudomása szerint egy helyi nő Bécsben bordélyházat üzemeltet. A rendőrök a feljelentést követően az ügyben széleskörű adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki. A beszerezett információk eredményeként a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki N.-né H. Andreát, aki a megalapozott gyanú szerint pénzért több nőnek is folyamatosan helyet biztosított három Bécsben található ingatlanában, ahol anyagi ellenszolgáltatásért cserébe a nők szexuális tevékenységet végeztek.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság a 31 éves nő ellen a prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában