Helyi közélet

2014.12.27. 11:33

DVSC-TVP-Aquaticum játékosai a gyermekek öröméért

Debrecen - A karácsonyi ünnepek után ismét a gyermekek boldogságáért, öröméért mozdul meg a Gyermekváros Egyesület.

Debrecen - A karácsonyi ünnepek után ismét a gyermekek boldogságáért, öröméért mozdul meg a Gyermekváros Egyesület.2014. december 28-án, vasárnap délelőtt a DVSC Női Kézilabdacsapat tagjaival és az OTP Bank Debreceni Régióközpont Önkéntes Csoportjával meglátogatják a hajdúszoboszlói Éltes Mátyás Speciális Gyermekotthon lakóit.

A karácsonyi ünnepekre 50, sajátos nevelési igényű (tanulásban akadályozott, enyhe fokban sérült, értelmi fogyatékos és súlyos beszédfogyatékos) gyermek maradt az intézetben és várja itt az újévet.

A Gyermekváros Egyesület az elmúlt évben több aktív programot is szervezett az intézet lakóinak.

Most az év végéhez közeledve gyümölccsel, ruhaadományokkal és újévi kabalákkal kedveskedünk a gyerekeknek. Meglepetésként kedvenceik, a DVSC női kézilabdacsapat tagjai is ellátogatnak hozzájuk, akik a Felföldi Édességgyártó Kft csokoládéival édesítik meg az óév utolsó napjait.

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is örömmel csatlakozott az önkéntesek lelkes csoportjához.

Az önkéntesek 2014. december 28-án, vasárnap 9 órakor gyülekeznek, Hajdúszoboszlón az Éltes Mátyás Speciális Szakiskola és Kollégium előtti parkolóban (Hajdúszoboszló, Dózsa György út. 15.) és innen indulnak a lakásotthonba.

Kovácsné vas Judit

Gyermekváros Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában