Helyi közélet

2014.12.15. 12:40

A Tankcsapda-dalok életre kelnek a Főnixben

Debrecen - Sok új dal csendülhet fel a december 27-ei koncerten.

Debrecen - Sok új dal csendülhet fel a december 27-ei koncerten.Október 14-én jelent meg a Tankcsapda új albuma, Urai vagyunk a helyzetnek címmel. Az album lemezbemutató turnéja jövő év februártól indul, de már most több dalt lehetett hallani az őszi-téli 25 éves jubileumi koncerteken, és várhatóan a jubileumi zárókoncerten, december 27-én, a Főnixben is több új dal felcsendül majd, természetesen a legnagyobb Tankcsapda klasszikusok mellett.

A Tankcsapda dalok szövegei a bulizás, a laza rockzenei hangulat mellett, igen komoly problémákat is feszegetnek, legyen az társadalmi, egyéni, vagy generációs. Lukácsék az idő előre haladtával is lázadók maradtak, a szövegek a világ dolgaira, vagy az ország helyzetére is jól reflektálnak. – Egy alkotó embernek nem mindegy, hogy az amit alkot, eljut-e a befogadókhoz – ecsetelte Lukács Laci a Naplónak. – Ezzel együtt nekem soha nem voltak olyan ambícióim, hogy én magam leszek majd a világ megmentője vagy minden problémák megoldója. Egyszerűen csak van bennem késztetés és leírom, illetve eléneklem azokat a dolgokat, amiket gondolok. Ha valaki hasonlóan gondolja az jó, de ha nem, az sem baj. Örülök, ha valaki szerint fontos dolgokról énekelek, de az sem zavar, ha valaki még a zenekar nevét sem hallotta soha…

December 27-én biztos, hogy a Tankcsapda valamennyi fontos dalát hallhatják a Főnixbe zarándokló rajongók, a pletykák szerint az együttes majd három órán keresztül fog a színpadon zenélni.

HBN–BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában