Helyi közélet

2014.12.17. 08:58

A nemfizetők is némi haladékot kapnak

Debrecen - Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepek idejére a kikapcsolást.

Debrecen - Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepek idejére a kikapcsolást.

Az ünnepekre való tekintettel az E.ON csoport 2014. december 16-tól 2014. január 6-ig felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat mind az áram-, mind a gázszolgáltatást igénybe vevő érintett lakossági ügyfelek esetén.

Szüneteltetik

Az E.ON a tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének ünnepi időszak alatti megsegítése céljából a 63 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2014. december 16. és január 6. közötti időszakban szünetelteti. Ezzel az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás, és így az otthon melege és fénye.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik a vállalatcsoport E.ON Energiaszolgáltató Kft. kereskedőjével állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában