Helyi közélet

2014.11.11. 09:31

Megkérdeztük: Ön szerint le kellene mondania a NAV elnökének?

Debrecen – Ezúttal arról kérdeztük olvasóinkat, hogy szerintük le kellene-e mondania Vida Ildikónak, a NAV elnökének.

Debrecen – Ezúttal arról kérdeztük olvasóinkat, hogy szerintük le kellene-e mondania Vida Ildikónak, a NAV elnökének.

Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Úgy gondolom, amíg nem bizonyítják rá az őt ért vádakat, addig nem kell lemondania sem – osztotta meg gondolatait Garai Miklós.

Pető Diána a NAV elnökének lelkére bízná, maradjon-e a jelenlegi pozíciójában. Hozzátette, amíg nem derül ki az igazság, addig felesleges lemondania.

– Vida Ildikó azt állítja, nem tudja, miért tiltották ki az USA-ból, ugyanakkor az igazságot csak ő maga tudhatja. Az lenne a legideálisabb, ha kiállna mindenki elé és tisztázná magát – válaszolta kérdésünkre Popovics László.

Pagnoncelli Francesca szerint a NAV elnöke hiteltelenné vált az emberek szemében az őt ért vádak miatt. Kiemelte, ha valóban hibázott, le kellene mondania.

Ille Kinga Boglárka úgy gondolja, az USA nem megalapozatlanul hozta meg azt a döntést, hogy kitiltotta az országból. Megjegyezte, ha új vezetőt választanának, nincs garancia arra, az becsületesebb lesz.

– A korrupció sajnos általános probléma Magyarországon. Vida Ildikó esete sem egyedülálló, viszont olyasvalakinek kellene eldönteni, maradjon-e elnök, aki belelát ezekbe az ügyekbe – vélekedett Sziton Szandra.

HBN|Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában