Helyi közélet

2014.11.06. 12:01

Király Viktor: „ez örömzenélés”

Debrecen - Az Abrakazabra plusz­energiát ad a vele dolgozó művészeknek.

Debrecen - Az Abrakazabra plusz­energiát ad a vele dolgozó művészeknek.Megakoncerttel ünnepli tizenötödik születésnapját az Abrakazabra zenekar november 13-án, 19 órától a Főnix Csarnokban, ahol tizenöt sztár, többek között Charlie, Somló Tamás, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Tóth Vera is énekel.

Több mint negyvenen

Az énekeseknek igazi örömzene az, amikor az Abrakazabrával dolgoznak: több mint negyven ismert művészt kísértek már az elmúlt másfél évtized alatt a debreceni zenészek, akik több mint háromórás koncerttel lepik meg a közönséget jövő héten csütörtökön.

Az első megkereséskor szkeptikus voltam, de volt egy megérzésem, hogy igent kell mondanom a zenekar felkérésére, ráadásul éppen akkor találkoztam Charlie-val, aki nagyon biztatott, hogy dolgozzak együtt az Abrakazabrával. A zenekar tagjai rendelkeznek valami olyan pluszspiritusszal, amivel ritkán találkozik az ember” – idézte fel Tóth Vera a közös munka kezdetét. Az énekesnő kiemelte, ha éppen rossz hangulatban indul is el egy fellépésre, az Abrakazabrával már a második szám után elfelejti minden gondját, és teljesen kicserélve érzi magát, annyira magával ragadja a közös zenélés.

Hogyan is működik?

Király Viktor is hasonlóan vélekedik: „Nagyon szimpatikus volt a zenekar felkérése, bevallom, az elején nem értettem, hogyan fog működni, hiszen általában az énekeseknek saját zenekaruk van, de aztán rájöttem: ez örömzenélés, minden egyes alkalommal örülünk, hogy együtt vagyunk, és hihetetlen jó hangulatban telnek a koncertek. Jövő héten saját szerzeményeket énekelek, de ha elkap a hév, a tervezett programon felül is biztos csinálunk még valami izgalmasat” – súgta meg portálunknak.

HBN-SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában