Helyi közélet

2014.11.09. 17:16

Jóga, aerobic, zumba és társai

Püspökladány - Minden az egészségről és a mozgásról szólt sportcentrumban vasárnap délelőtt.

Püspökladány - Minden az egészségről és a mozgásról szólt sportcentrumban vasárnap délelőtt.

Első alkalommal rendezte meg a városüzemeltető és gyógyfürdő társaság az Egészségnapot vasárnap délelőtt a Gellér Sándor Sportcentrumban. Az érdeklődők kipróbálhatták a zumba fitnesst, a kio aerobicot, a pilatest, a jógát és a step aerobicot. Ezek mellett egészségügyi tanácsadás, hallásvizsgálat, véradás, valamint egészségállapot-felmérés is volt az érdeklődőknek. Az egyik mozgásközpont jóvoltából a legkülönbözőbb erőnlét- és egyensúly javító eszközökkel is ismerkedhettek a vendégek. Az esemény sztárvendége Katus Attila, aerobic világ- és Európa bajnok és életmód szakértő volt.

– Hogy miért éppen Katus Attilát hívtuk meg? – kérdez vissza Bugánné Jónás Mónika, a rendezvény főszervezője. – Attila már nem először jár Püspökladányban, az itt élők szeretik őt, és szívesen jött vissza ismét. És persze, életmódjával, tapasztalataival hiteles mindazoknak, akik most szeretnének áttérni a mozgásban gazdagabb életmódra, valamint azoknak is, akik életének szerves része a sport. Az Egészségnapot egyébként hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg, amit itt a közönség kipróbálhat, az mind megtalálható Püspökladányban. Célunk, hogy felkeltsük az érdeklődést az egészség megőrzésének ennek a lehetősége iránt.

HBN–KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában