Helyi közélet

2014.11.21. 09:45

A kosár mellett a kabátba is került pár dolog

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen.

A rendőrség ügyeletére 2014. november 20-án 15 óra 30 perckor érkezett a bejelentés Debrecen, Szent Anna utcában található üzletből, hogy egy vásárló a kosarába tett termékek közül többet a kabátjába belső zsebébe rakott, és azokkal fizetés nélkül akart távozni. A cselekményt észlelte az üzlet eladója, aki a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta. A helyszínre érkező járőrök elfogták a 39 éves helyi férfit, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A férfi kabátjába rejtett árukat a bolt eladójának a rendőrök visszaadták.

A nyomozók a debreceni férfit tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt meghallgatták, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában